Taurine

Taurine is een van de minder bekende zwavelhoudende aminozuren en kan in het lichaam worden gemaakt uit cysteïne, mits vitamine B6 aanwezig is. Het kent een grote verscheidenheid aan functies, waaronder die van krachtige anti-oxidant, voor de normale werking van de hersenen, het hart, de galblaas, de ogen en de bloedvaten.
Taurine dient als neurotransmitter in de hersenen, stabiliseert celmembranen en vergemakkelijkt het ionentransport van natrium, kalium, calcium en magnesium. Taurine is, na GABA, de belangrijkste remmende neurotransmitter in de hersenen. 

Taurine is een van de minder bekende zwavelhoudende aminozuren en kan in het lichaam worden gemaakt uit cysteïne, mits vitamine B6 aanwezig is. Het kent een grote verscheidenheid aan functies, waaronder die van krachtige anti-oxidant, voor de normale werking van de hersenen, het hart, de galblaas, de ogen en de bloedvaten. Taurine dient als neurotransmitter in de hersenen, stabiliseert celmembranen en vergemakkelijkt het ionentransport van natrium, kalium, calcium en magnesium. Taurine is, na GABA, de belangrijkste remmende neurotransmitter in de hersenen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren