Borage Olie 1200 mg GLA 240 mg 60 capsules - Nova Vitae

Nova Vitae
€ 31,25
Op voorraad
SKU
2291NV

Meer keuzes:

Borage olie van Nova Vitae bevat de hoogste dosering aan borage olie per capsule die verkrijgbaar is op de Nederlandse markt.
De borage olie van Nova Vitae is koudgeperst waardoor alle werkzame fytonutriënten en mineralen* bewaard zijn gebleven. * o.a. vitamine C, B6, biotine magnesium en zink.

Omdat de Borage olie van Nova Vitae koud geperst wordt, is zij gegarandeerd vrij van hexaan, een schadelijke stof die vrijkomt als borage olie op een snelle en goedkope manier geproduceerd wordt.
Deze olie is gestabiliseerd uit de zaden van de Borago officinalis, ook wel komkommerkruid of bernagie genoemd.

Er bestaat geen krachtiger bron van GLA (Gammalinoleenzuur) dan Borageolie.

GLA is een belangrijk omega-6 vetzuur. Een vetzuur uit een groep meervoudig onverzadigde vetzuren die ons lichaam zelf niet kan aanmaken maar welke nodig zijn voor de productie van prostaglandinen (hormoonachtige verbindingen), die van groot belang zijn voor ons lichaam.

Elke capsule Borage olie van Nova Vitae bevat maar liefst 240 mg GLA en behoort daarmee tot de Borage olie supplementen met de hoogste dosering GLA die de Nederlandse markt te bieden heeft.

De specifieke toepassing van Borage olie, en in bijzonder GLA, is bij erkende therapeuten en gezondheidsprofessionals bekend.

Samenstelling per softgel:
Borage zaad olie (Borago officinalis) 1200 mg.

waarvan:
GLA (Gammalinoleenzuur) 240 mg.

Ingrediënten:
Borage olie,
Antioxidant (vitamine E: gamma tocoferol).
gelatine,
glycerine en gezuiverd water (softgel capsule).

Gebruik:
Als voedingssupplement neemt u dagelijks 1 tot 2 capsules bij de maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.

* Dit product is een voedingssupplement.
* Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Allergenen informatie vrij van:
tarwe, gluten,
melk en melkproducten, soja,
vis en schaaldieren,
pinda’s en noten.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Koel en droog bewaren.

Waarschuwing:
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Meer informatie
upc 8717473094673
length n.v.t.
width n.v.t.
height n.v.t.
Merk Nova Vitae
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan