Maine Coast Sea Vegetables, Dulse, Wild Atlantic Sea Vegetable, 56 gr

€ 14,50
3 tot 6 dagen levertermijn
SKU
12362MC

Meer keuzes:

Omschrijving

Geweldig in salades, snacks, soepen, roerbakgerechten

Gecertificeerd biologisch door OCIA
USDA biologisch
Gecertificeerde biologische Dulse

Lekker als gezond tussendoortje. In de zon gedroogd, enzym actief bij lage temperatuur.Uitstekende bron van jodium en vitamine B6. Goede bron van kalium en ijzer.

Meer totale voedingsvezels (33%) en oplosbare vezels (16%) dan haverzemelen.
Getest op chemische, zware metalen, aardolie, radioactiviteit en microbiologische verontreinigingen.
Voldoet aan alle OCIA Organic Standards voor duurzaam oogsten en hanteren.


Voorgesteld gebruik
Basic Prep

Onze dulse komt rechtstreeks naar u toe zonder enige minerale rijkdom te verwerken of uit te wassen. Controleer af en toe kleine verborgen steentjes of schelpen in de bladeren. Bewaar je dulse in deze tas uit extreem licht, hitte of vocht.

ls ongekookte dulse te taai voor je is, laat het dan wat omgevingsvocht opnemen (stoomketel, vochtige handdoek, vochtige kamer) en binnen een paar dagen wordt het zacht door zijn eigen levende enzymen. Door de dulse kort te spoelen, wordt deze sneller mals en wordt de smaak minder sterk.

Koken met dulse is een traktatie. Het is snel en lekker. Probeer wat bladeren te bakken in een goed geoliede koekenpan tot ze bruin en knapperig worden. Kinderen zijn dol op deze "chips". U kunt geroosterde dulse stukjes in een middelgrote hete koekenpan of lage oven drogen totdat de bladeren groenachtig worden - niet zwart (verbrand!) Verkruimel ze over granen, soepen, pasta, pizza of popcorn.

Andere ingrediënten
Gedroogde dulse op lage temperatuur (Palmaria palmata)

Meer informatie
Merk n.v.t.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan