Nieuw: Zeer uitgebreid assortiment Huisdier producten

Geplaatst op 21st Nov 2011 @ 11:57 AM

Onze Huisdier producten richten zich speciaal op de gezondheid van uw huisdieren.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De supplementen zijn zorgvuldig samengesteld en geselecteerd uit natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, plantenextracten, enzymen en aminozuren.

Al onze producten zijn natuurproducten van zuivere kwaliteit, geen chemische toevoegingen zoals geurmiddel, conserveermiddelen, kleurmiddelen, gluten of gist.

Onze huisdier producten kunnen bijdragen als goede diervriendelijke alternatieven voor pijnstillers, antibiotica en ontstekingsremmers. ( zonder bijwerkingen )

Om u zo volledig mogelijk te informeren zijn bijna alle producten voorzien van een informatiebijsluiter. De dosering van de producten wordt hierop tevens aangegeven met een doseringstabel.

Onze huisdier producten zijn ontwikkeld tegen aandoeningen als:
allergieën, bloedarmoede, gedrag: angsten, agressie, slaapproblemen, stress, haar en huid, droge en geïrriteerde huid, jeuk/geïrriteerde huid, haaruitval, vergrijzing, huidproblemen,schimmels, eczeem, inwendige organen, blaas en nieren, blaasgruis, blaasontsteking, urinewegen, hart, luchtwegen, niesziekte, kennelhoest, chronische bronchitis, maag- en darmstelsel, overgewicht, prostaat, spijsvertering, ogen, oren, tanden, vruchtbaarheid en dracht, gewrichten en spieren, artrose, heup- en elleboogdysplasie, slijtage, reuma, trage groei, knieproblemen, ouderdom.

Belangrijk
De informatie op deze website is niet bedoeld om een diagnose te stellen of voor u te schrijven. Als uw huisdier een medisch probleem heeft, raadpleeg dan uw dierenarts. De informatie is bedoeld om een aanvulling te zijn en niet een vervanging voor de expertise en professionele oordeel van uw dierenarts. Wij adviseren om eerst uw eigen dierenarts te raadplegen voor adviezen over de behandeling van uw huisdier.