Vitex Agnus Castus (hele bes) 200 vegetarische capsules - Nova Vitae

Nova Vitae
€ 66,90
In stock
SKU
2266NV

Meer keuzes:

Vitex agnus castus (hele bes)

Vitex Agnus Castus (Monnikspeper) De plant Vitex Agnus Castus staat beter bekend onder de naam Monnikspeper en wordt al honderden jaren ingezet bij vrouwen als traditioneel natuurproduct en na gebruik bijzonder gewaardeerd.

De ruime mate van aanwezigheid van iridoïde glycosiden in de bes van de plant brengen de hormoonhuishouding in evenwicht en reguleert een gezonde, regelmatige maandelijkse cyclus. Een verlichting voor vele vrouwen die opzien tegen het maandelijkse ongemak. Eén van de belangrijkste ongemakken is, naar ervaring, de wisselende stemmingen. Het hormonale evenwicht is natuurlijk van groot belang voor de vrouw. Ook bij het begin van de menopauze waarin veel veranderingen starten binnen het vrouwelijke hormonale systeem is Vitex Agnus Castus bijzonder goed toepasbaar.

Vitex Agnus Castus kan verlichtend werken voor vele vrouwen die opzien tegen het maandelijkse ongemak en de ongemakken die het begin van de menopauze met zich meebrengen.

Nova Vitae maakt gebruikt van de gehele bes zodat alle fyto-therapeutische stoffen in werking elkaar kunnen ondersteunen en zo synergistisch kunnen werken.

Vitex Agnus Castus van Nova Vitae is het meest zuivere product op de Nederlandse markt onder de Vitex Agnus Castus producten aangezien er gegarandeerd geen gebruik wordt gemaakt van enige mogelijke hulpstof. Dit product is Non-GMO, geschikt voor vegetariërs en veganisten, maakt gebruikt van de volledige bes en is laboratorium gecertificeerd.

Traditioneel natuurproduct: - draagt zorg voor een gezond en natuurlijk menstruatieproces - Brengt de vrouwelijk hormoonhuishouding in evenwicht

Samenstelling per plantaardige capsule Vitex Agnus Castus (Monnikspeper) (bes) 400 mg

Ingredienten Vitex agnus castus, plantaardige cellulose (capsule).

Gebruik U neemt twee maal daags 1 capsule in met water bij voorkeur bij de maaltijd. Droog en koel bewaren.

Fabrikant

Nova Vitae BV Elleboog 1 6713 KP Ede

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Meer informatie
upc 8717473094420
length n.v.t.
width n.v.t.
height n.v.t.
Merk Nova Vitae
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan